Спојување на Стеван Радоњанин и Viseq во “The Founder Games”

- Advertisement -

Во светот на “The Founder Games powered by HalkBank”, каде што иновацијата и предприемачкиот дух се клучни за успех, соработката меѓу Стеван Радоњанин и Viseq се истакнува како пример за трансформативен потенцијал. Стеван, искусен предприемач со способност за обезбедување финансирање и скалирање на бизниси, вклучително и неговиот успешен Airbnb бизнис и стартапот Veli, сега го насочува своето стратегиско знаење кон Viseq, револуционер во областа на визуелизацијата на производи.

За Стеван Радоњанин

- Advertisement -

Стеван Радоњанин е пример за тоа што значи да бидеш вистински предприемач. Со успешно собрана сума од над 44 милиони евра за неговиот стартап и скалирање на бизнисот со над 40 апартмани на Airbnb, како и обезбедување на 100.000 евра за неговиот стартап Veli, Стеван покажува дека вистинскиот раст се случува кога „престанувате да се потпирате на другите и преземате работите во свои раце.

За Viseq

- Advertisement -

Стартапот на Милан, Viseq.io е на прагот на револуција во начинот на кој ги визуелизираме производите. Ослободувајќи се од ограничувањата на 2D просторот, Viseq овозможува креирање на динамични искуства кои го зграпчуваат вниманието на публиката. Со неограничен потенцијал, Viseq ветува да биде клучен играч во револуционизирањето на начинот на кој брендовите ги претставуваат своите производи.

Спојувањето на Стратегија и Иновација

- Advertisement -

Изборот на Стеван Радоњанин како ментор за Viseq во “The Founder Games HalkBank” е стратегиски потег кој ги спојува неговата докажана способност за скалирање на бизниси и обезбедување на капитал со иновативната мисија на Viseq. Оваа комбинација не само што ветува да ги надмине очекувањата, туку и да постави нови стандарди во индустријата за визуелизација на производи.

Следете го патувањето на Стеван Радоњанин и Viseq во “The Founder Games HalkBank” и бидете дел од нивната мисија за преобразба на начинот на кој гледаме и доживуваме производи. Ова е вашата шанса да видите како правилното менторство и иновативниот пристап можат да создадат значајни промени во светот на продуктната визуелизација.

За “The Founder Games powered by HalkBank”

“The Founder Games powered by HalkBank” е место каде што претприемачите и иноваторите се натпреваруваат, учат и растат заедно, со цел да откријат следната генерација на бизнис лидери. Ова шоу е катализатор за иновации и успех, нудејќи платформа за стартапите да ги остварат своите соништа во динамичен и поддржувачки контекст.

Сподели!
- Advertisement -