Почетна Тагови пареа

Таг: пареа

Научници од МИТ открија начин како да се добие чиста вода...

0
Многу голема количина од природните води на Земјата се користи за разладување на фабриките, а голем дел од таа вода се исфрла во атмосферата...

Научници од Тексас создадоа револуционерен материјал кој ја прочистува секоја вода...

0
И покрај сите напредни технологии на денешницата, пристапот до чиста вода се уште е голем проблем, не само за земјите во развој, туку и...