Почетна Тагови 4. FMCG Summit

Таг: 4. FMCG Summit

Заврши четвртиот FMCG Summit, едукативен и инспиративен ден за паметење

0
Докажани FMCG-професионалци, консултанти и истражувачки агенции од земјава, Јадранскиот Регион, Грција и од Русија го одбележаа најпосетениот FMCG Summit досега, кој се одржа вчера...