Почетна Тагови Airo

Таг: Airo

Airo е автономен автомобил во кој може да живеете

0
https://www.youtube.com/watch?v=nQlQm_ALNwI Не мора да сте некој експерт за иднината за да можете да замислите како ќе изгледаат автомобилите за неколку години отсега. Тоа ќе бидат...