Почетна Тагови Alesca Life Technologies

Таг: Alesca Life Technologies

Овој стартап ги претвора празните објекти во градовите во урбани фарми

0
Овој стартап ги претвора напуштените простории и објекти во градовите во мали урбани фарми. Alesca Life одгледува растенија во контејнери за транспорт и ги...