Почетна Тагови Avaz Ski Tower

Таг: Avaz Ski Tower

Во Сараево се гради највисоката кула на Балканот

0
Групацијата Avaz го претстави својот нареден проект Avaz Ski Tower, која со своите 250 метри ќе биде повисока од Авалската кула во Белград, која...