Почетна Тагови Barsha Pumps

Таг: Barsha Pumps

Подвижна воденица пумпа вода на оддалеченост од неколку километри

0
Без никакво гориво, без електрична енергија, само со силата на природата оваа воденица пумпа вода до руралните фарми кои се оддалечени со километри од...