Почетна Тагови Be My Eyes

Таг: Be My Eyes

Be Мy Еyes – апликација со која волонтери од целиот свет...

0
Be My Eyes е првата апликација од овој вид во светот која во реално време ги поврзува слепите луѓе и луѓето со проблеми со...