Почетна Тагови Beer Bottle Sand

Таг: Beer Bottle Sand

Оваа машина шишињата за пиво ги претвора во песок за неколку...

0
Оваа машина може да рециклира шишиња и да помогне да се спасат плажите, односно песокот од плажите во светот. Рециклирањето се одвива за неколку...