Почетна Тагови Berlin is buzzing

Таг: Berlin is buzzing

Берлин направи „хотел“ за пчели

0
Во 2010 година биологот Корина Хелцер и нејзиниот сопруг Уве Март ја стартуваа иницијативата „Berlin is buzzing!". За да и помогнат на опаѓачката популација...