Почетна Тагови Big Mac

Таг: Big Mac

McDonald’s во чест на 50-годишнината од Big Mac направи свои пари...

0
McDonald’s планира да ја прослави 50-годишнината од својот најпознат производ Big Mac на навистина уникатен начин - почнувајќи од утре, со секој купен Big...