Почетна Тагови Blockchain

Таг: blockchain

Шест нови криптовалути кои треба да ги држиме на око

0
Денес има неколку криптовалути кои се тргуваат во светот, како и повеќе кои не се познати, односно постојат подогло време, но со нив се...

Словенечки стартап собра 18 милиони долари за само 80 секунди

0
Стартап компанија која развива осигурителна платформа врз база на blockchain успешно ги продаде своите криптовалути. Словенечкиот стартап InsurePal се придружи на други успешни словенечки...

Walmart и словенечки стартап заедно овозможуваат посигурна храна во Кина

0
Словенечкиот стартап Prospeh кој со својата апликација OriginTrail овозможува едноставно следење на потеклото на млечните и месните производи, подготвува вистинска револуција за сигурноста на храната. Наскоро...