Почетна Тагови BrightEdge

Таг: BrightEdge

Три од четири личности веруваат дека апликациите со вештачка интелигенција се...

0
Вложувањата во когнитивни системи и вештачка интелигенција би требало да достигнат 57,6 милијарда долари до 2021 година. Дека овие прогнози се реални, покажува и...