Почетна Тагови BRUCKS

Таг: BRUCKS

ВИДЕО: Истоварањето камиони се прави за неколку минути со овој неверојатен...

0
BRUKS Drive-Thru Truck Dumper е најефикасниот дизајн што постои на пазарот за растоварање камиони. Дизајниран е така што не се потребни посебни вештини за управување,...