Почетна Тагови CEED Macedonia Business AngelsClub

Таг: CEED Macedonia Business AngelsClub

Станете бизнис ангел – поддржете успешна бизнис идеја

0
CEED Macedonia Business AngelsClub организира еднодневна трибина насловена како „Станете бизнис ангел – поддржете успешна бизнис идеја“, која ќе се одржи на 27-ми февруари...