Почетна Тагови CodeWell

Таг: CodeWell

Основачите на CodeWell се Претприемачи на годината во Македонија

0
Основачите на CodeWell, Нино Карас и Мартин Анчевски, се избрани за Претприемачи на годината во Македонија од страна на Европските Бизнис Награди, едно од...

Brainster и CodeWell стартуваа Project Based Learning Академија за iOS програмирање...

0
Замисли образованието да е базирано врз работа на проекти наспроти меморирање на факти? Во тек на животот работиме на многу проекти - од положување возачки...