Почетна Тагови Corruption Perception Index 2018

Таг: Corruption Perception Index 2018

Ова се најмногу и најмалку корумпираните земји во светот

0
Ниедна земја не е отпорна на корупција, покажува најновиот индекс на корупцијата Corruption Perceptions Index 2018, како и последниот извештај на Транспаренси интернешнал, невладина...