Почетна Тагови Curiousity

Таг: Curiousity

Како изгледа возењето на Марс? Од прва рака објаснува човек кој...

0
Иако луѓето уште некое време нема да зачекорат на Марс, веќе оставија трајни траги на Црвената планета. Сондите кои ги испитуваат временските услови, сеизмичката...