Почетна Тагови CyberAgent

Таг: CyberAgent

Наместо да се запознаваат лично, Јапонците ќе одржуваат состаноци преку роботи

0
Јапонија е земја на екстреми. Од една страна, многу внимаваат на традицијата и на обичаите, а од друга страна се една од технолошки најнапредните...