Почетна Тагови Dash Cart

Таг: Dash Cart

Amazon претстави паметна количка за пазарување која ќе го смени начинот...

0
Како може да изгледа пазарувањето офлајн во иднина ни покажа Amazon со својот концепт продавници Amazon Go. При влезот во продавница потребно е да...