Почетна Тагови DEMO DAY

Таг: DEMO DAY

Бизнис Акцелераторот УКИМ го одржа својот прв DEMO DAY

0
Бизнис акцелераторот УКИМ го одржа својот прв DEMO DAY како официјален завршен настан на првата акцелераторска програма. Во неа учестуваа шест стартап компании и...