Почетна Тагови Edison Research

Таг: Edison Research

Милиони Американци ги бришат своите профили на Facebook

0
Се чини дека сега се гледаат последиците на сите пропусти на Facebook, а тоа го докажува и најновото истражување, кое покажа дека се повеќе...