Почетна Тагови Go2Digital

Таг: Go2Digital

Хрватска добива паметни телефонски говорници

0
Лидерот во ИКТ решенија на хрватскиот пазар, Хрватски Телеком и хрватската агенција специјализирана за надворешно дигитално огласување Go2Digital почнаа да ги заменуваат постојните говорници...