Почетна Тагови Le Grand Control

Таг: Le Grand Control

Наскоро ќе можете да преспиете во Версајската палата

0
Уште во 2015 година управата на Версајската палата најави дека бара надворешен партнер кој трите згради во дворецот ќе ги претвори во сместувачки капацитети...