Почетна Тагови Lua

Таг: Lua

Lua е паметна саксија која растенијата ги претвора во миленичиња

0
Lua е саксија дизајнирана да ги претвори вашите растенија во вистински миленичиња кои ќе комуницираат со вас. Со помош на сензори паметната саксија прикажува...