Почетна Тагови Mahaton Self-Cleaning Bottle

Таг: Mahaton Self-Cleaning Bottle

Ова е првото шише во светот кое се чисти самото

0
Ова е шишето Mahaton, првото шише во светот кое има опција за безжично полнење на батериите и се чисти самото. Модерниот дизајн на шишето...