Почетна Тагови Maylflower Autonomous Ship

Таг: Maylflower Autonomous Ship

Првиот брод во светот со кој управува вештачка интелигенција ќе тргне...

0
Автономните автомобили повеќе не се необична појава, иако ќе почекаме додека да ги видиме на нашите улици. Сепак, во Велика Британија се подготвува еден...