Почетна Тагови McCann Lima

Таг: McCann Lima

Билборд го користи загадувањето од воздухот за да напише пораки

0
Рекламната агенција McCann Lima направи билборд за компанијата за природен гас од Перу, Calidda со цел да се стави акцент на проблемот со загадувањето...