Почетна Тагови „Private Kit: Safe Paths"

Таг: „Private Kit: Safe Paths"

Научници направија апликација која ќе помогне да се спречи ширење на...

0
Откако светот го зафати пандемијата на корона вирусот, изгледа дека целиот живот се пресели од реалниот во виртуелниот свет. Воедно, тоа поттикна и многу...