Почетна Тагови Riversave

Таг: Riversave

Две македонски иновации прогласени за најиновативни во регионот

0
Викторија Бежовска и Нино Ристески се македонските иноватори кои во Патрас, Грција и во Драч, Албанија добија признание за најиновативни идеи во рамките на...

RIVERSAVE, македонска иновативна идеја за прочистување на реките од цврст отпад

0
Идејата за прочистување на реките од цврст отпад - RIVERSAVE е оформена за време на обуките на Центарот за управување со знаење организирани под...