Почетна Тагови Wall ++

Таг: Wall ++

Со оваа техника обичните ѕидови се претвораат во џиновски интерактивни екрани...

0
Замислете да можете да допрете кој било дел од ѕидот за да изгаснете некоја слијалица или да ја лизгате раката по ѕидот за да...