Почетна Тагови Adeva

Таг: Adeva

Adeva ја лансираше алатката Techtion која им помага на стартапите подобро...

0
Македонскиот стартап Adeva ја лансираше својата алатка наречена Techtion, којашто има за цел да им помогне на стартапите во Македонија подобро и поефикасно да...

Adeva ги поврзува македонските ИТ таленти со светски компании!

0
Катерина Трајчевска и Тошо Трајанов имале по 24 години кога решиле да основаат своја ИТ компанија која ќе придонесе кон пополнување на недостатокот од...