Почетна Тагови Alexa

Таг: Alexa

Amazon претстави микробранова печка која функционира со гласовни команди

0
Amazon го претстави првиот нивни производ за во кујната. Станува збор за микробранова печка која е поврзана со персоналниот дигитален асистент Alexа и реагира...

Facebook лансираше сопствена социјална таблет камера

0
Како што беше и најавено, Facebook ја лансираше Portal, камерата со таблет или обратно, која ќе ви злужи за видеоповици или како гласовен асистент,...

Facebook идната недела ќе го претстави својот паметен звучник

0
Facebook идната недела на јавноста треба да и ги претстави ссвоите паметни зучници. Звучниците на Facebook веројатно ќе се викаат Portal и ќе ги има...

Англиската црква овозможи молење преку витуелниот асистент Alexа

0
Англиската црква на верниците им понуди можност да го користат виртуелниот асистент на Amazon, Alexа, за молитва. Верниците сега можат да и наредат на...

Паметна бања од иднината во која ќе можете да разговарате со...

0
Паметните домови се вистински тренд, но што е со паметните бањи? Компанијата Kohler сака паметните бањи да станат тренд во иднина.  Kohler произедува производи...

Виртуелниот асистент Alexa ќе биде инсталиран во новите автомобили на BMW...

0
Познатиот виртуелен асистент на Amazon, Alexa од наредната година ќе биде инсталиран во новите автомобили на BMW. Освен Alexа за автомобили, Amazon продолжува да...