Почетна Тагови Ploota

Таг: Ploota

Ploota ќе ве спаси од давење, а го носите како ѓердан...

0
Пливачите може да се спасат од давење со помош на нов гаџет во стилот на воздушно перниче, кој се надувува околу вратот кога ќе...