Почетна Тагови Tip of the week

Таг: Tip of the week

Tip of the Week – Некој

0
Сигурно и вас ве нервира кога не знаете со кого зборувате од другата страна на телефонот? Сигурно и вас ве нервира кога треба да притискате милијарда копчиња...

Tip of the Week: Знаењето е моќ

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето лично и...

Tip of the week- Блокирање

0
Ако се прашувате дали е ОК или не, да ги блокирате луѓето на социјалните медиуми, всушност, можете да се запрашате дали е ОК или...

Tip of the Week – Перфектен тим

0
На оваа тема сум пишувал повеќе пати, но слободно можам да кажам дека никогаш не е доволно. Дали постои перфектен тим?   Еве, да не се...

Tip of the Week – Доверба

0
„Довербата се гради со години, но можете да ја изгубите за само еден час/ден” – ова ми го кажа Загорка, мојата класна уште кога...

Tip of the Week – Дали сте просечен работник?

0
Работниците се делат на просечен и ориентиран кон резултати. Нормално, има милион други поделби, но оваа е онаа првата поделба. И, ако прашате кого...

Tip of the week- Парите како последица

0
  Еден наш многу ценет соработник и пријател, со огромно претприемничко искуство и долги години во приватниот бизнис, еднаш на Калин и мене ни кажа...

Tip of the Week – 90 секунди!

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Tip of the Week- Манипулација

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Tip if the Week- Време е за предупредување

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...