Овие чевли се апсолутно неуништливи

- Advertisement -

Овие чевли се апсолутно неуништливи. Чевлите Atrego Safety Shoes се синоним за издржливост и може да останат целосно недопрени и неоштетени дури и при најекстремни услови како одење по шилци, удар со карпа или прегазување со тркало од кола.

Иако ќе помислите дека сигурно се направени од челик, се лажете. Тие се толку удобни и лесни за носење, а изгледаат како некој модерен пар патики. Тајната на овие чевли е тоа што средишниот дел од ѓонот е направен од материјал отпорен на куршуми за да ви го заштити стапалото од удари и бодежи.

- Advertisement -

Safety Shoes

These shoes are indestructible.Check them out: chdr.tv/atregf0e3f

Posted by Cheddar Gadgets on Среда, 20 март 2019

Сподели!
- Advertisement -