14 C
Skopje
недела, април 11, 2021
Почетна Тагови цени

Таг: цени

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) денеска одлучи дека горивата од ноќеска на полноќ поскапуваат за денар до денар и половина за литар....

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика денес донесе одлука цените на нафтените деривати да се намалат во просек за 0.33% во однос на одлуката...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука цените на бензините, дизелот и екстралесното масло да останат исти согласно одлуката од 4.8.2020 година, додека...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука за намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во прoсек за 0,50% во однос на малопродажните...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука за намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во прoсек за 1,61 % во однос на...

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе одлука за зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во...

НАЈПОПУЛАРНИ