Почетна Тагови чешма

Таг: чешма

Ова е првата чешма во светот која истовремено пушта вода, сапун...

0
Ова е првата чешма во светот која е најсанитарна од сите што сте ги виделе досега. За разлика од обичните чешми, кои пуштаат само...