Ново во Вип – два нови ТВ канали достапни за сите нови и постоечки корисници

- Advertisement -

Вип со задоволство најавува збогатување на својата понуда со два нови телевизиски канали во Vip TV програмската листа. Од денеска сите нови и постоечки корисници на Vip TV ќе можат да уживаат во филмскиот канал AXN и музичкиот STOP TV.

Сега со воведувањето на филмскиот канал AXN љубителите на филмските содржини ќе имаат можност да ги гледаат своите омилени филмови и серии со македонски превод, меѓу кои популарните акциони и крими серии „Скорпија“ и „Профилирање“, како и новата сезона од  „Тинејџер Врколак“. Филмскиот канал AXN корисниците можат да го најдат на позиција 36 додека музичкиот канал Stop TV на позиција 104.

- Advertisement -

Со Vip TV пакетите корисниците имаат можност да приклучат повеќе ТВ приемници во својот дом, со што секој член од семејството може да ужива во својата омилена програма. Повеќе информации за телевизиските канали на Вип можете да добиете на www.vip.mk или со јавување во Контакт центарот на  077 1234.

Сподели!
- Advertisement -