Последен ден на саемски попусти во Југоекспорт Стил

- Advertisement -

Македонскиот синоним за квалитет на мебел, Југоекспорт Стил информира дека денес е последниот ден на овогодинешниот Саем за мебел кој го организираа во нивните салони за мебел. Саемот започна на 20.03.2018 година.

Промотивните каталози со производи можете да ги погледнете на следниот линк, додека пак локациите на салоните на Југоекспорт Стил се достапни на следниот линк.

- Advertisement -

Југоекспорт Стил нуди бесплатен транспорт и монтажа низ цела Македонија. Исто така, Југоекспорт го отвори и првиот мебел e-shop во Македонија, односно овозможи директна нарачка и електронско плаќање преку нивната веб страна.

- Advertisement -

Компанијата ја продолжи и надгради традицијата на поранешниот реномиран бренд Југоекспорт. Југоекспорт Стил е основан во 1991 година во Македонија, со ексклузивен продажен простор во ГТЦ – Скопје, со површина од 420 м2. Брендот има свој центар за мебел во Струмица 610 м2, како и во Илинден (наспроти хотел Белви) со 6.000 м2.

Југоекспорт Стил одушевува со дизајнираниот мебел и модерните чисти линии, како и со италијанскиот мебел на кој никој не може да му одолее.

- Advertisement -

Сподели!
- Advertisement -