DM отвoра нова дрогерија во Штип со хуманитарна активност

- Advertisement -

На 17ти мај, четврток, со почеток во девет часот DM официјално ги отвара вратите на својата нова дрогерија во Штип.

Посетителите ќе имаат можност да уживаат во ексклузивни попусти на сите артикли и целодневна забава со DJ, додека најмладите ќе се забавуваат со цртање на лице и присуство на нивните омилени херои.

- Advertisement -

Денот ќе биде одбележан и со посебна хуманитарна активност, каде во периодот од 13 до 14 часот на една од касите ќе услужува пејачот Зоран Илиев, а прометот остварен на оваа каса во овој период ќе биде дониран во ЈЗУ Клинички Центар Штип, во одделот за гинекологија.

 

Сподели!
- Advertisement -