23 C
Skopje
сабота, јуни 6, 2020

Супер-колачите на „Виталиа“ со Брајова азбука

Kabtel desktop
„Виталиа” се погрижи на амбалажата на своите најнови производи, Super cookies, да биде испишан со Брајовата азбука.

Како што истакнаа од компанијата, „Виталиа” продолжува со своето општествено одговорно делување. Покрај тоа што произведува здрави производи компанијата покажува дека со грижата за потребите на сите потрошувачи може значително им се олесни секојдневието.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •