12.8 C
Skopje
сабота, ноември 27, 2021

Македонски Телеком предупредува за лажна наградна игра

Cementarnica USJE, mobile 19.11.2021

Македонски Телеком ја информира јавноста дека дел од корисниците добиваат пораки за наградна игра од лажна веб страница или т.н Phishing комуникација, на којашто се објавуваат неточни информации во име на нашата компанија. Телеком се оградува од овие пораки и им препорачува на корисниците да не учествуваат во наградната игра поради ризик од злоупотреба на нивните лични податоци. Единствени официјални канали за дигитална комуникација на компанијата се:

Web site: www.telekom.mk

FB: http://bit.ly/2wwMrP7
Instagram: https://bit.ly/2VWJO4T
Twitter: https://bit.ly/2Mdx0T8
LinkedIn: https://bit.ly/2QWy0fm

Информациите коишто се објавуваат преку овие канали се веродостојни за корисниците на Македонски Телеком.


Сподели!

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!