-2.2 C
Skopje
четврток, јануари 27, 2022

Oва е најдобриот глобален маркетинг директор за 2020 година

Kabtel desktop

Како говорник, Марк Притчард ќе зборува на Global Market Week, што ќе се одржи од 20 до 22 април 2021 година во дигитална форма од Сингапур.

WFA (Светска асоцијација на огласувачи) го именуваше Марк Притчард, генерален бренд директор на компанијата Procter & Gamble, за глобален маркетинг директор за 2020 година.

Како говорник, Марк Притчард ќе зборува на Global Market Week, што ќе се одржи од 20 до 22 април 2021 година во дигитална форма од Сингапур.

На виртуелната сцена, ќе му се придружат неколку водечки претставници за маркетинг во успешни компании, вклучувајќи ги Џејн Вејкли, (Mars Inc), Ендру Ву, (LVMH), Марк Ритсон, колумнист на Marketing Week и многу други.

Извор – Маркетинг 365

Сподели!

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!