ИТ настан: Re:Imagine сесија за менаџирање и процеси со дата

- Advertisement -

Податоците се насекаде околу нас. Управувањето и правилната работа со голема база на податоци може да биде вистински предизвик за секој дата инжинер. IT Labs ги поканува сите дата ентузијасти и заинтересирани за менаџирање на дата процеси да ни се придружат на новата Re:Imagine сесија на 31ви мај со почеток од 17:30 часот во арената на IT Labs во канцеларијата во Скопје. Настанот е бесплатен и е од отворен карактер за сите професионалци и студенти заинтересирани за оваа област.

- Advertisement -

Во соработка со Data Masters, своето знаење ќе го пренесе Оливер Таневски, дата инжинер во Data Masters, кој ќе ја презентира Meltano-алатка за поедноставување на процесот на data building.

Придружете ни се на оваа Re:Imagine сесија сесија и дознајте како рамката за ELT со отворен код може да ви помогне да го поедноставите процесот на менаџирање со податоци.

- Advertisement -

Повеќе детали за настанот во , погледнете на линкот. Настанот ќе биде проследен и онлајн, приклучете ни се на Zoom линкот во 17:30 часот.

Сподели!
- Advertisement -