Финансиската слобода конечно во вашите раце со најдобрите услови на Промо потрошувачкиот кредит на Халкбанк

- Advertisement -

Во денешниот динамичен свет, финансиската флексибилност да ги остварите своите соништа и да ги исполните неочекуваните потреби е од најголема важност. Потрошувачкиот кредит е многу повеќе од финансиска помош и се работи за алатка дизајнирана да ви помогне да ги остварите вашите аспирации. Со овој тип на кредит можете да преземете контрола врз вашата финансиска иднина и да искусите неспоредлива слобода во управувањето со вашите финансии.

Има неколку клучни придобивки од користење на потрошувачкиот кредит:

- Advertisement -

Пристап до брзи средства – Без разлика дали се работи за непредвиден трошок, долгоочекувано купување или проект од соништата, потрошувачкиот кредит ви овозможува брз и удобен пристап до средствата што ви се потребни.

Конкурентни каматни стапки – Искористете ги придобивките од конкурентните каматни стапки осмислени да го направат позајмувањето достапно и податливо, со што ќе имате поголема контрола врз вашиот буџет.

- Advertisement -

Флексибилни услови на отплата – Прилагодете го вашиот план за отплата да му одговара на вашиот животен стил. Постојат низа флексибилни опции за отплата, што ви овозможуваат да управувате со вашите финансии според вашите потреби.

Брзо и безгрижно одобрување – Вашите соништа не треба да бидат ставени на чекање. Едноставниот процес на одобрување гарантира дека ќе имате брз и лесен пристап до финансиските средства што ви се неопходни.

- Advertisement -

Дарежливи кредитни лимити – Уживајте во слободата на трошење во великодушните кредитни лимити, кои ви обезбедуваат флексибилност за секојдневни и вонредни купувања.

Кажете им збогум на финансиските ограничувања и влезете во светот на можности со новиот Промо потрошувачки кредит со каматна стапка од 5.4%, фиксна за целиот, максимален период од 10 години. Овој кредит во моментов e производ со најдобри услови на пазарот. Износот на кредитот изнесува до 1.500.000 за редовно вработени и до 600.000 денари за пензионери, а рокот на отплата изнесува до 120 месеци. Провизијата за обработка на кредитот 0%, а во случај на негова предвремена отплата, не се наплатува провизија. 

Трошокот за полисата за животно осигурување издадена од Триглав Осигурување – Живот АД Скопје, која е задолжителна за овој тип кредит, е во зависност од тарифата на осигурителната компанија и индивидуалните параметри на кредитокорисникот, додека пак, задолжителната полиса од незгода е издадена од Халк Осигурување АД Скопје и изнесува 1000 денари годишно, за период еднаков на рокот на отплата на кредитот.

Искористете го моментот и остварете ги сите ваши финансиски потреби со Промо потрошувачкиот кредит на Халкбанк.

Сподели!
- Advertisement -