Халкбанк со нови функционалности за електронско и мобилно банкарство

- Advertisement -

Халкбанк АД Скопје воведува нови функционалности за електронско и мобилно банкарство, кои се однесуваат за онлајн аплицирање и одобрување за дебитна картичка, кредитна картичка и overdraft (дозволено пречекорување), без посета на банка.

- Advertisement -

Халкбанк е една од предводниците во имплементацијата на нови технолошки и информатички трендови и прва банка на пазарот што овозможи толу широка палета на дигитални производи меѓу кои се и Онлајн депозитот и Онлајн кредитот.

На овој начин, Халкбанк ја потврдува својата лидерска позиција во воведување нови иновативни, онлајн услуги на пазарот.

Сподели!
- Advertisement -