Почетна Тагови државен инспекторат

Таг: државен инспекторат

Аерозагадувањето ќе се контролира преку мапирање на загадувачите со дронови

0
Државниот инспекторат за животна средина најмил дронови кои кон крајов на неделава по два часа дневно ќе ги снимаат критичните точки за да се...