6.1 C
Skopje
вторник, декември 10, 2019
Почетна Тагови лекар

Таг: лекар

Катерина Јовановска: со ветеринарен софтвер ја следиме употребата на антибиотици кај...

Новиот софтвер на компанијата „Фенду“ ќе обезбеди поголема евиденција за третманот на животните во ветеринарните амбуланти, особено за употребата на антибиотици и следење на заразните...

НАЈПОПУЛАРНИ