Почетна Тагови мониторинг

Таг: мониторинг

Фондот за иновации ќе поддржи решенија за мониторинг и намалување на...

0
Иновативни идеи и решенија за мониторинг, намалување на загадувањето, како и за сузбивање на изворите, содржат денеска презентираните најдобри 10 предлог проекти од повикот...